Kérdezz-felelek

kérdezz-felelek

Természetes, hogy mindenki szeretné tudni, hogy mi történik a gyermekével, hogy éppen milyen állapotban van, és azt is, hogy mi a teendő bizonyos helyzetekben.
Éppen ezért arra bíztatok mindenkit, hogy KÉRDEZZEN!


Az a tapasztalatom, hogy közvetlenül a vizsgálat, illetve a vizit után nem minden kérdés jut az ember eszébe. Ezért én azt szoktam javasolni a betegeimnek, betegeim szüleinek, hogy menjenek haza, gondolják végig a hallottakat, fogalmazzák meg a kérdéseiket, és bátran tegyék fel nekem.

Jó ötletnek tartom az összegyűlt kérdések listába szedését, így biztosan nem marad ki semmi fontos.

Kollégáim is szívesen állnak a betegek rendelkezésére műtét, további kezelés előtt. Bátran kérjenek időpontot, és tegyék fel a kérdéseiket!

*

Az osztályon fekvő gyermekek szüleitől azt szeretném kérni, hogy kérdéseikkel először a nővérekhez forduljanak!

Akkor is, ha olyan kérdésük van, amire csak az orvos tud válaszolni! Ebben az esetben a nővér megkeresi az önöknek megfelelő orvost, aki – amint időbeosztása engedi – válaszolni fog a kérdéseire. Legyenek türelemmel, az orvosok minden esetben válaszolnak a felmerülő kérdésekre.

*

Kérdéseiket a facebookon is feltehetik, éjjel-nappal, amikor éppen eszükbe jut. Igyekszem minél előbb válaszolni minden felmerülő baleseti sebészettel, kézsebészettel kapcsolatos kérdésre.

https://www.facebook.com/gyermektraumatologus/